Kroona

Våra priser

Prislista från Februari 2023 tillsvidare 

Våra priserna kan variera något beroende på tid och produktåtgång

Prislista

Prislista från Februari 2023 tillsvidare

 

Klipp
Klippning med tvätt

- Kort hår 30 min      470:-
Till dig som har kortare hår och skall klippa mycket med maskin. I den här behandlingen ingår kort konsultation, schamponering, klippning och lättare styling.

 
- Kort hår 45 min      520:-
Till dig som har en kort frisyr, i den här behandlingen ingår en kortare konsultation, schamponering, lätt hårbottensmassage, klippning och styling.

 
- Långt hår 60 min      570:-
Till dig som har längre eller tjockare hår, eller om du vill göra en helförändring rekommenderar vi den här behandlingen. Då kan vi i lugn och ro gå igenom dina önskemål. I behandlingen ingår konsultation, schamponering med hårbottensmassage, klippning, föning och styling med värmeverktyg.  

 

Barn

0 - 6 år      350:-
Till dig som är mellan 0-6 år, ingår konsultation och klippning. Schamponering ingår ej, rekommenderas att håret är nytvättat när du kommer till oss.

 
7 - 12 år      435:-
Till dig som är mellan 7-12 år, ingår konsultation och klippning. Schamponering ingår ej, rekommenderas att håret är nytvättat när du kommer till oss.  

 

Övrigt

Lugg fr. 180:-
Chemestry intensivinpackning     325:-
Tillval till din bokade behandling. Intensivinpackning som går in på djupet i hårstråt återställer fuktbalansen, bygger upp, eller ger volym. Det är en behandling som ger en långvarig effekt.

 
Maskin 270:-
   
Putsklippning
    340:-
För dig som vill putsa till din befintliga korta frisyr. I
Behandlingen ingår snabb konsultation, klippning utav nacke och sidor (ej en hel klippning) i behandlingen ingår ej tvätt, rekommenderas att du kommer med nytvättat hår och inte har några stylingprodukter i.

 
Rakning (vi utför inte det just nu)     
Skägg & mustaschtrim 15 min     220:-
Till dig som vill putsa upp en redan befintlig form utav ditt skägg eller mustasch. I behandlingen ingår snabbputs av skägg och mustasch.

 
Skäggklippning 30 min     435:-
Till dig som vill klippa och forma skägget, ingår konsultation, klippning med maskin samt sax.

 
Skägg + Klipp 60 min     840:-
Till dig som vill klippa håret och skulptera skägget vid samma tillfälle, i den här behandlingen ingår konsultation, schamponering, klippning, föning och styling samt skulptering utav skägg.

 
Färgning utav skägg & mustasch 30 min
    570:-
Till dig som vill färga skägget eller mustaschen. I behandlingen ingår färgning utav skägg samt mustasch.

 
Color camo
    650:-
Till dig som vill ha en hårfärg för män för att effektivt dölja
Grått hår, 5 minuter för lättare gråhårskamoflering och 10 min för ett heltäckande naturligt resultat. Ingen tydlig utväxt.
   650:-

 

Bottenfärg

90 min fr. 1000:-
Till dig som vill färga din utväxt max 3cm (ej blekning), ingår konsultation, färgning och styling.
 

 

Helfärg

- Kort hår 90 min fr. 1100:-
Till dig som vill färga utväxten samt fräscha upp längderna. I behandlingen ingår konsultation, färgning och styling.

 
- Mellanlångt hår 105 min fr. 1300:-
Till dig som har mellanlångt hår (från örat och till axlarna) och vill färga utväxten samt fräscha upp dina längder. I behandlingen ingår konsultation, färgning och styling.

 
- Långt hår 120 min fr. 1500:-
Till dig som har långt hår (från axlarna) och vill färga utväxten samt fräsha upp dina längder. I behandlingen ingår konsultation, färgning och styling.
 

 

Avancerad färgning

- Kort hår 90 min fr. 1500:-
Till dig som har kort hår (ned till örat) och vill göra ett mer avancerat färgjobb, tex balayage. I den här färgbehandlingen ingår konsultation, bottenfärg, ljusa/mörka slingor på längden, nyansering och styling.

 
- Mellanlångt hår 120 min fr. 1800:-
Till dig som har mellanlångt hår (från örat till axlarna) och vill göra ett mer avancerat färgjobb, tex balayage. I den här färgbehandlingen ingår konsultation, bottenfärg, ljusa/mörka slingor på längden, nyansering och styling.

 
- Långt hår 150 min fr. 2125:-
Till dig som har långt hår (från axlarna) och vill göra ett mer avancerat färgjobb, tex balayage. I den här behandlingen ingår konsultation, bottenfärg, ljusa/mörka slingor på längden, nyansering och styling.

 

 

Sling folie

exl nyansering

- Kort hår 60 min fr. 1200:-
Till dig som har kort hår (ned till örat) och vill slinga håret med hjälp utav folie. I den här behandlingen ingår, konsultation, slingor och styling.

 
- Mellanlångt hår 120 min fr. 1510:-
Till dig som har mellanlångt hår (från örat och ner till axlarna) och vill slinga håret med hjälp utav folie. I den här behandlingen ingår konsultation, slingor och styling.

 
- Långt hår 135 min fr. 1830:-
Till dig som har långt hår (från axlarna) och vill slinga håret med hjälp utav folie, i den här behandlingen ingår konsultation, slingor och styling.  

 

Sling hätta

exl nyansering

- Kort hår 60 min fr. 1060:-
Till dig som har kort hår (ned till örat) och vill göra slingor med hjälp utav hätta. I den här behandlingen ingår konsultation, slingor och styling.

 
- Mellanlångt hår 90 min fr. 1220:-
Till dig som har mellanlångt hår (från örat och ner till axlarna) och vill slinga igenom håret med hjälp utav hätta. I den här behandlingen ingår konsultation, slingor och styling.

 
- Långt hår 120 min fr. 1380:-
Till dig som har långt hår (från axlarna) och vill slinga håret med hjälp utav hätta. I den här behandlingen ingår konsultation, slingor och styling.
 

 

Nyansering fristående

- Kort hår     750:-
Till dig som har kort hår (ned till örat) och önskar en nyansering för att fräscha upp din befintliga färg eller för att neutralisera. I den här behandlingen ingår konsultation, nyansering, tvätt & styling.

 
- Mellanlångt hår fr. 1215:-
Till dig som har mellanlångt hår (från örat och neråt) och önskar en nyansering för att fräscha upp din befintliga färg eller för att neutralisera. I den här behandlingen ingår konsultation, nyansering, tvätt & styling.  

 

Färg

Helblondering exl nyansering fr. 1000:-
Till dig som önskar att helblondera ditt hår. I den här behandlingen ingår konsultation, blondering, tvätt och styling, ingår ingen nyansering.

 
Avfärgning
fr. 900:-
Till dig som önskar göra en avfärgning på ditt färgade mörka hår, i den här behandlingen ingår konsultation, avfärgning samt tvätt och fön. Ingår ingen infärgning eller nyansering.

 
Extra färgmassa

1g färg = 15:-
1 skopa blekning = 105:-

Till dig som har extra långt eller tjockt hår och där det går åt mer färgmassa än det som ingår i den valda behandlingen.  

 

Styling

Tvätt + Värmeverktyg 30 min fr. 485:-
Till dig som vill ha en styling som håller. I behandlingen ingår konsultation, tvätt & föning och styling med värmeverktyg.

 
Tvätt + Fön (kl.10.00-15.00)

Vardagar 335:- Övrigt fr. 435:-

Till dig som vill få den lyxiga känslan av en schamponering med hårbottensmassage och en riktig föning från botten till toppen.  

 

Uppsättning

15 min     400:-
Till dig som vill ha en snabb uppsättning, en fläta eller halvuppsatt. I den här behandlingen ingår ej tvätt eller värmeverktyg. Rekommenderas att du kommer med nytvättat hår.

 
60 min     1250:-
Till dig som skall på fest, bal eller vara brudtärna, i
Behandlingen ingår volymgrund, formning med värmeverktyg, uppsättning. Ingår ingen schamponering, rekommenderas därför för bästa resultat att du har tvättat och fönat håret dagen innan.

 
Brudklädsel (Ingår provuppsättning) fr. 1800:-
Till dig som skall gifta dig, i behandlingen ingår konsultation, provuppsättning vid ett tidigare tillfälle, volymgrund, formning med värmeverktyg, samt uppsättning. Bubbel och tilltugg för dig och ditt sällskap. Schamponering utav ditt hår ingår ej, rekommenderas därför att du har tvättat håret dagen innan och fönat det för bästa resultat.  

 

Bryn / Fransar

Bryn färg    210:-
Bryn form    165:-
Bryn form + färg    310:-
Fransar färg    220:-
Fransar + bryn + färg    505:-

 

Permanent inklusive klipp

- Kort hår    1475:-
Till dig som har kort hår (ned till örat) och önskar en klippning och härliga lockar eller bara att få mer stadga. I behandlingen ingår konsultation, permanent, lätt hårbottensmassage, klippning och lättare styling.

 
- Långt hår fr. 2630:-
Till dig som har mellanlångt hår (från örat till axlarna) och önskar en klippning samt lockar. I behandlingen ingår konsultation, permanent, lätt hårbottensmassage, klippning och lättare styling.
 

 

Frisörföretagarna Logo Frisörlicens Logo Mästarbrev Logo Gesäll Logo

Adress

Storgatan 27
311 31 Falkenberg

Kontakt

0346-830 83

0703105544

kroonahair@gmail.com

Sociala medier

Kreera web&design Logo